Google Looker Studio

Visualisera dina resultat med Google Looker Studio

Google Looker Studio - visuell rapportering

Är du nyfiken på hur din website presterar och vilka kanaler som leder till bäst försäljning? Med hjälp av Google Looker Studio kan du enkelt skapa dina egna dashboards och får en överblick över viktiga nyckeltal.

Google Looker Studios dashboards ger en djupare insikt i hur din webbsajt, sociala medier och marknadsföring presterar. Verktyget gör det möjligt att lyfta fram de viktigaste siffrorna för just ditt företag så att du enkelt och snabbt kan agera på resultaten.

Looker Studio används som ett komplement till olika källor. Från Google Analytics, Google Ads, Google Sheets, Instagram till Shopify och flera andra populära plattormar.

Vad är Google Looker Studio?

Google Looker Studio är ett datavisualiserings- och rapporteringsverktyg utvecklat av Google. Det låter användare skapa rapporter och instrumentpaneler från data som samlats in från olika källor. Detta kan vara allt från Google Sheets, BigQuery, YouTube, Facebook och Google Ads. Man har även möjlighet att anpassa och dela rapporter med andra. Verktyget är gratis att använda.

Du som företagare får en bättre överblick på dina resultat. Med hjälp av rapportmallar skapar du snabbt vackra rapporter som hjälper dig att förstå din data bättre. Verktyger erbjuder även möjligheter för schemalagda rapporter. 

Hur fungerar Google Looker Studio?

Google Looker Studio är ett kraftfullt verktyg för rapportering och datavisualisering. Den kan användas för att skapa rapporter från olika datakällor. Verktyget tillåter dig att snabbt få matnyttiga insikter om ditt företag.

  • Skapa vackra, interaktiva instrumentpaneler och rapporter
  • Spåra din företagsstatistik i realtid
  • Spara tid och fatta bättre beslut genom att visualisera datan

När du ansluter en datakälla kan du enkelt skapa raporter som passar dina mål. Är du osäker på hur du ska börja kan du använda dig av Googles egna galleri av dashboards. Här kan du kopiera en mall som uppfyller dina krav och sedan koppla ihop din data. Möjligheterna är oändliga.

Data Studio låter dig även slå ihop olika datakällor som exempelvis Google Analytics och MySQL för att få djupare insikter. 

Hur jobbar vi med Google Looker Studio?

Hos oss på Snabbanalys kan du få hjälp att komma i gång och arbeta med Google Looker Studio. Vi erbjuder en heltäckande tjänst där du som företag får hjälp med att sätta upp dashboards, skapa rapporter och dessutom kombinera olika datakällor för att få tillgång till alla era resultat.

Vi kan lära er hur man på bästa sätt använder sig av verktyget, såväl som sköta hela processen åt er och rapportera resultaten. Med vår hjälp kan ni effektivisera och främja er digitala närvaro. Det ger er en bättre bild av era resultat samtidigt som det hjälper er att ta fram hållbara strategier för er digitala närvaro. 

Vill du också skapa en bättre lönsamhet med hjälp av Google Looker Studio? Kontakta oss på Snabbanalys redan idag så berättar vi mer om vad vi kan göra för just dig!

Boka in ett kostnadsfritt möte med oss

Ta reda på hur vi kan hjälpa dig skaffa fler kvalificerade kunder varje månad.

Eller skicka ett meddelande till oss...
Scroll to Top